Снимките на новия филм за Индиана Джоунс може да се

...
 Снимките на новия филм за Индиана Джоунс може да се
Коментари Харесай

Харисън Форд идва в България заради „Индиана Джоунс”

 Снимките на новия филм за „ Индиана Джоунс ” може да се проведат в България. Това съобщи режисьорът на сагата Рик Маккалъм, който към този момент оглежда подобаващи местоположения у нас, научи HotArena.

Петият филм от приключенската сага е доста евентуално най-малко отчасти или напълно да се снима на родна земя. А причина за това е фактът, че холивудския продуцент сносно познава страната ни. Той живее по два месеца в годината у нас, а през останалото време в Чехия, написа „ България през днешния ден ”.

Б ащата на сагата „ Междузвездни войни ” издава още, че е допустимо фотосите и на идващия епизод на галактическия епос също да бъдат направени в България. „ Тези местоположения са невиждани и непознати, и по тази причина са толкоз забавни ”, споделя Маккалъм. Той е впечатлен от младото потомство кинаджии, които съумяват да се изразят по толкоз динамичен метод със средствата на киното.

Според Рик киното в България се развива доста сполучливо, а страната ни би се конкурирала и с европейските планове, в случай че филмите бъдат „ механически положителни, ярки, провокативни, смели и спорни и натоварени с електричество, тъй че хората от цяла Европа да се разпознават с тях ”, споделя още продуцентът.

Именно хубостта на природата и локациите ни, които „ стават за всичко ” въодушевяват Маккалъм да предложи фотосите на „ Индиана Джоунс ” да се проведат у нас.  „ А за какво и самият артист да не пристигна тук? Това е добра концепция ”, споделя още режисьорът.

Новият филм за Индиана Джоунс би трябвало да е подготвен през 2020 година, а през декември 2019 потегля и последния епизод от сагата „ Междузвездни войни ”. След като „ Дисни ” купиха „ Лукасфилмс ”, те сложиха ръка и върху галактическата поредност.

Епизод 9 би трябвало да е финален в поредицата, а режисьор е Колин Тревъроу. „ Харесвам страната ви и мисля, че тук можем да продължим като локация освен за Индиана Джоунс, само че и за кино лентата „ Междузвездни войни ”. Разбира се, това не зависи единствено от мен ”, споделя още Рик.

Продуцентът признава, че е значимо да има съдействие сред страните, защото рецесията е блъснала много зле и киноиндустрията. И сега нито една страна не разполага с задоволително средства, с цел да прави филми независимо.

Рик с носталгия си спомня и времето, когато с Джордж Лукас финансирали първия епизод от „ Междузвездни войни ” от своя джоб, пътували непрекъснато и търсели допустимо най-изгодните способи да снимат кино лентата. За тях обаче било доста по-важно да осъществят една добра концепция, а не толкоз да завоюват пари от нея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР